Prajeme dobrú chuť :)

Rybacia nátierka

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.

  2. Krok 2.

    Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.

  3. Krok 3.

    Podľa vlastného uváženia ak chceme, tak ozdobíme nejakou pestrou zeleninkou.



Gaštanová torta
Francúzke zemiaky so syrom trochu inak
Vyprážané filé, pyré, šalát a domáci dresing