Rybacia nátierka
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.06.18
5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 plechovka Tuniak (drvený v oleji alebo vlastnej šťave)
- 100 g Maslo
- 1 KS Cibuľa
- 1 PL Horčica plnotučná
- 1 štipka Soľ
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.
-
Krok 2.
Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.