Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Rybacia nátierka

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.06.18

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.

  2. Krok 2.

    Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Kari rizoto zo zeleninou
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami