4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 ml Čierny čaj (môže byť aj lesná zmes)
- 1 l Červené víno (suché)
- 3 dl RUM (UM)
- 3 KS Škorica (celá)
- 1 ČL Klinčeky
- 4 PL Včelí med
- 1 KS Zmes korenia (pyramídy na punč)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1.Uvaríme čaj, prilejeme víno a rum. Zohrievame na teplotu tesne pod varom. Pridáme škoricu, klinčeky. Prilejeme šťavu z jednej konzervy. Nakoniec dáme med a dobre premiešame. Osladíme podľa chuti. Ovocie dáme do šálky a prilejeme punč.