Prajeme dobrú chuť :)

Domáci vaječný likér

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 10
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Žĺtka oddelíme od bielkov. K žĺtkom pridáme práškový cukor, vanilkový cukor a vymiešame do peny. Pridáme salko a premiešame. Nakoniec pridáme vodku, znova premiešme a máme hotovo. Ak chceme čokoládový tak použijeme čokoládové salko.



Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Krémové hubové rizoto