Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bloody Mary

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 04.08.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 10 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 1
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Na dno pohára dáme worchester,citrón, tobasco, koreniny a ľad.... Zalejeme džúsom. Podávame so stonkovým zelerom.



Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli
Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
Čevapčiči s opekanými zemiakmi