Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie mäso na čínsky spôsob

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.05.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky.

  2. Krok 2.

    Na oleji opražíme mäso s čína korením asi 10 minút.

  3. Krok 3.

    Podlejeme trochou vody a zas pražíme. Pridáme nakrájanú zelenú fazuľku, kapiu a ananás. Restujeme 5 minút.

  4. Krok 4.

    Pridáme vo vode rozrobenú čínsku omáčku, ktorú vlejeme do zmesi. Povaríme asi 10 minút.

  5. Krok 5.

    Hotovú omáčku s mäsom podávame s rôznymi prílohami.



Bravčové plátky na cibuli
Špagety Carbonára
Morčacie prsia zapekané so zeleninou