Kuracie mäso na čínsky spôsob
.
Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.05.21
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 Kg Kuracie prsia
- 1 Konzerva Ananás
- 100 g Fazuľa struková (zelená, čerstvá)
- 50 g Kapia červená
- Jemná čína korenie (podľa chuti)
- Olej
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky.
-
Krok 2.
Na oleji opražíme mäso s čína korením asi 10 minút.
-
Krok 3.
Podlejeme trochou vody a zas pražíme. Pridáme nakrájanú zelenú fazuľku, kapiu a ananás. Restujeme 5 minút.
-
Krok 4.
Pridáme vo vode rozrobenú čínsku omáčku, ktorú vlejeme do zmesi. Povaríme asi 10 minút.
-
Krok 5.
Hotovú omáčku s mäsom podávame s rôznymi prílohami.