Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.05.18
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Deni
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Bravčové pliecko
- 1 KS Vajce slepačie
- 1 KS Cibuľa
- 200 g Plátkový syr
- 150 g Šunka
- 2 PL Olej slnečnicový
- 5 KS Uhorky nakládané
- 1 štipka Soľ
- 1 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 1 štipka Provensálska zmes (podľa chuti)
- 1 ČL Horčica plnotučná
- 1 KS Cibuľa
- 200 g Jogurt biely
- 1 štipka Vegeta (podľa chuti)
- 1 štipka Čierne korenie mleté
- 1 štipka Soľ (podľa chuti)
Omáčka
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Bravčové mäso pomelieme s cibuľou, pridáme vajíčko, soľ a čierne korenie. Ak je potrebné, tak pridáme trocha strúhanky a všetko spolu poriadne rozmiešame.
-
Krok 2.
Na pracovnej doske si rozložíme alobal a na ňom si mäsovú zmes vytvarujeme do placky. Na mäso ukladáme šunku, plátkový syr plátky slaniny (môžeme aj uvarené vajíčko) a najemno nastrúhané nakladané uhorky.