Zapekané tortilly
Praktický recept v štýle "čo špajza dala".
Kuchár/ka: Natalia Klottonova
Kuchyňa : Taliansko
Recept pridaný: 02.05.21
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 1 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Natália Klottonova
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Mleté mäso (hovädzie)
- 1 KS Cibuľa
- 2 KS Mrkva
- 1 KS Petržlen
- 2 strúčik Cesnak
- 1 KS Paprika zelená
- 1 KS Zeler
- 1 Konzerva Šampiňóny
- 1 KS Cuketa
- 1 Konzerva Kukurica
- 1 Konzerva Hrášok
- 1 Konzerva Lúpané paradajky
- Soľ (podľa chuti)
- Bylinné korenie (podľa chuti)
- Oregáno (podľa chuti)
- Bazalka (podľa chuti)
- Syr (Podľa potreby)
- 1 balenie Tortilly
- 1 Konzerva Čierne olivy
- Olej (Podľa potreby)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Všetku zeleninu si nakrájame, pripravujeme vo veľkej WOK panvici alebo väčšom hrnci. Pridávame ju v poradí od najtvrdšej po najmäkšiu.
-
Krok 2.
Na oleji si najprv opražíme cibuľku, mrkvu, petržlen. Pridáme mäsko a zmiešame. Solíme priebežne, po pridávaní surovín, vždy podľa chuti.