Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zapekané tortilly

Praktický recept v štýle "čo špajza dala".

Kuchár/ka: Natalia Klottonova
Kuchyňa : Taliansko
Recept pridaný: 02.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 1 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Natália Klottonova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Všetku zeleninu si nakrájame, pripravujeme vo veľkej WOK panvici alebo väčšom hrnci. Pridávame ju v poradí od najtvrdšej po najmäkšiu.

  2. Krok 2.

    Na oleji si najprv opražíme cibuľku, mrkvu, petržlen. Pridáme mäsko a zmiešame. Solíme priebežne, po pridávaní surovín, vždy podľa chuti.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kurací paprikáš
Kuracia balotinka so zemiakovo-zazvorovým krémom, omáčka Red curry, grilovaná špargľa
Zemiakový šalát bez majonézy