Restovaná kuracia pečeň na cibuľke
Moja rýchlovka.
Kuchár/ka: ELA
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.05.21
4.6 / 5 (10 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: ELA
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Kuracia pečeň
- 2 KS Cibuľa
- 2 strúčik Cesnak
- 2 PL Worcestrová omáčka
- 2 PL Horčica plnotučná
- Soľ
- 2 dl Pitná voda
- Bravčová masť
- Chlieb (ako príloha)
- Baranie rohy (ako príloha)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Nakrájame cibuľku na pásiky, cesnak na drobno, pečienky na kocky. Na panvici rozohrejeme masť a dáme smažiť cibuľku s cesnakom do sklovita a pridáme pečienky. Keď sa zatiahne osolíme, okoreníme, poprášime mletou červenou paprikou, pridáme horčicu, worcester a podlejeme. Dusíme do mäkka asi 10 - 15 min, kým sa voda odpari. Podávame s čerstvým chlebom a ja som zvolila aj baranie rohy.