Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Morčacie na smotane

.

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.05.18

4.81 / 5 (32 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na oleji na väčšej panvici s cesnakom. Keď je cibuľka hotová na zlatistú farbu, tak pridáme morčacie nakrájané na menšie kocky. Keď sa mäsko stiahne pridávame korenie a kukuricu so zeleninkou. Prikryjeme panvicu pokrievkou a pri miernom miešani cca po 5-10 minútach pridávame smotanu alebo ak nemáme, tak mlieko plnotučné tak, že mäsko podlejeme po cca okraj a premiešame.

  2. Krok 2.

    Papriku korenie a soľ podľa chuti - myslím že aj čili by tam bodlo

  3. Celý postup nájdeš SEM



Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Maslové zemiaky s plnenou paprikou
Kôprová polievka