Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiaky na kyslo, fašírky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme: Zemiaky na kyslo

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky na kyslo : Zemiaky ošúpeme a pokrájame na malé kocky. Dáme ich variť s bobkovým listom a osolíme. Varíme pokiaľ zemiaky nie sú hotové.

  2. Krok 2.

    Polovicu zemiakov vyberieme a v trocha vode rozmixujeme s ponorným mixérom zvyšné zemiaky. Zahustíme smotanou na varenie a múkou. Nakoniec pridáme odložené zemiaky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Koláč z čierneho piva
Kurací rezeň v cestičku, zemiaky v šupke
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi