Bravčové rezančeky na zelenine
.
Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.04.21
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 800 g Bravčové karé
- Grilovacie korenie (podľa chuti)
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 300 g Mrazená zelenina
- 400 g Ryža
- 1 kocka Bujón hovädzí
- 150 g Mozzarella (podľa potreby)
- Solamyl (podľa potreby)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Bravčové karé umyjeme a nakrájame na rezančeky.
-
Krok 2.
Do panvice dáme olej, pridáme rezančeky, osolíme, okoreníme a poriadne opražíme.
-
Krok 3.
Podlejeme vodou a pridáme bujón. Asi 15 minút dusíme. Pridáme mrazenú zeleninu a dusíme asi 10 minút. Pridáme mozzarellu nakrájanú na plátky a miešame pokiaľ sa neroztopí.
-
Krok 4.
Nakoniec zahustíme solamylom. Podávame s dusenou ryžou.