Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Konfitované kačacie stehienko, červená kapusta, zemiaková knedľa

Dneska jsme si dali masíčko s násadou... A "zazdili" jsme to vychlazenou dvanáctkou. To vám byla lahoda....

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 360 minút
Náročnosť: Zložitý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso: V miske vymiešame pretlačený cesnak so soľou, pridáme rozmarín a korenie a túto zmes do všetkých porcií mäsa dôkladne votrieme, uložíme do misky a dáme odležať do chladničky najlepšie na 24 hodín.

  2. Krok 2.

    Potom každú porciu mäsa dôkladne umyjeme pod tečúcou vodou, aby sme zmyli prebytočnú soľ a naukladáme stehná do menšej nádoby na pečenie. Zalejeme rozpusteným masťou tak, aby bolo všetko ponorené pod hladinou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Lahodný šalátik, cesnaková bageta
Muffiny
Kapustnica