Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové soté po temešvársky

Výborné bravčové mäso ako soté so zeleninou.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 24.05.18

4.68 / 5 (28 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové mäso si nakrájame na kocky, tak isto aj cibuľku, slaninku, papriku a paradajku.

  2. Krok 2.

    Na panvici opražíme slaninu, do zlatistá, pokrájanú na kúsky. Pridáme cibuľku a smažíme do sklovitá. Pridáme pretlačený cesnak a rascu. Všetko spolu restujeme cca 1 minútku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Buřtguláš s domácim chlebom
Citrónové rezy
Kurací rezeň v cestičku, zemiaky v šupke