Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové soté po temešvársky

Výborné bravčové mäso ako soté so zeleninou.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 24.05.18

4.66 / 5 (29 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Deni

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o 100€

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové mäso si nakrájame na kocky, tak isto aj cibuľku, slaninku, papriku a paradajku.

  2. Krok 2.

    Na panvici opražíme slaninu, do zlatistá, pokrájanú na kúsky. Pridáme cibuľku a smažíme do sklovitá. Pridáme pretlačený cesnak a rascu. Všetko spolu restujeme cca 1 minútku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Bravčové mäso so salámou
Francúzske zemiaky na môj spôsob