Bravčové soté po temešvársky
Výborné bravčové mäso ako soté so zeleninou.
Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 24.05.18
4.66 / 5 (29 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Deni
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 600 g Bravčové stehno (alebo karé)
- 300 g Fazuľka
- 2 KS Cibuľa
- 100 g Slanina
- 2 strúčik Cesnak
- 1 KS Paradajka
- 1 ČL Rasca
- 200 ml Kyslá smotana
- 2 PL Múka hladká
- 1 štipka Soľ
- 1 štipka Čierne korenie
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Bravčové mäso si nakrájame na kocky, tak isto aj cibuľku, slaninku, papriku a paradajku.
-
Krok 2.
Na panvici opražíme slaninu, do zlatistá, pokrájanú na kúsky. Pridáme cibuľku a smažíme do sklovitá. Pridáme pretlačený cesnak a rascu. Všetko spolu restujeme cca 1 minútku.