Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Esterháziho hovädzie pečené

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hovädzie mäso na okrajoch niekoľkokrát nakrájajme a jemne rozklepeme. Dochutíme soľou, korením z oboch strán a jednu stranu otočíme do múky. Cibuľu nakrájame na pásiky.

  2. Krok 2.

    Na panvici rozohrejeme trochu oleja, položíme mäso pomúčenou stranou nadol a krátko, ale prudko opečieme. Otočíme ju, po 2 minútach ju opäť zdvihneme a vložíme do panvice alebo do pekáča.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Jablkový hnetený
Omeleta so šunkou
Syrová roláda s kuracími prsiami a hubami