Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pirohy plnené mletým mäsom

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme: Pirohy

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pirohy : Zamiesené a vykysnuté cesto v pekárni. Rozvaľkať a vykrajovať kruhy. Naplniť a okraje potrieť rozšľahaným vajcom a dôkladne pritlačiť. Smažiť vo vrstve rozpáleného oleja z oboch strán a ihneď potom vkladať na minútku do silného mäsového vývaru. Vyskladať do pekáča a tam potom môžeme teplým vývarom ešte trošku preliať.

  2. Krok 2.

    Mäsová plnka: Na masti orestovať cibuľu, pridať mäso. Zrestovat a pridať pretlak. Opäť zarestovat, okoreniť a dochutiť. Nakoniec pridať syr.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zemiakový šalát s domácou majonézou
Nebeská Máňa
Malinová torta s jahodami