Prajeme dobrú chuť :)

Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.04.21

4 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 200 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso : Krkovičku umyjeme a nakrájame na 1 cm plátky. Do misky dáme soľ, čierne mleté korenie, rascu, horčicu a mäso. Všetko spolu poriadne premiešame.

  2. Krok 2.

    Na plech uložíme kyslú kapustu. Na to uložíme mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a tymián. Pečieme pod alobalom 3 hodinky pri 200 °C.

  3. Krok 3.

    Zemiaky : Zemiaky umyjeme, pridáme soľ, čierne mleté korenie, sušený cesnak, tymián, rascu a olej. Poriadne premiešame a uložíme na plech. Prikryjeme alobalom a pečieme 3 hodinky pri 200 °C spolu v jednej rúre s mäsom.



Francúzsky jablkový koláč
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Moravské koláče bez kysnutia