Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi

.

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 15.04.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 200 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie

Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso : Krkovičku umyjeme a nakrájame na 1 cm plátky. Do misky dáme soľ, čierne mleté korenie, rascu, horčicu a mäso. Všetko spolu poriadne premiešame.

  2. Krok 2.

    Na plech uložíme kyslú kapustu. Na to uložíme mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a tymián. Pečieme pod alobalom 3 hodinky pri 200 °C.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Cuketová krémová polievka
Pečené šampiňóny, zeleninový šalát