Prajeme dobrú chuť :)

Pečená krkovička, kapusta s karamelom, domáca knedľa

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.04.21

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovička : Na pekáč si dáme trochu oleja alebo masti. Poukladáme osolenú a okorenenú krkovičku, pokrájanú na 1 cm plátky. Posypeme rascou a poukladáme cibuľu. Trochu podlejeme, dáme alobal na vrch. Pečieme na 170 °C , 3 hodiny.

  2. Krok 2.

    Kapusta : Z cukru spravíme karamel. Pridáme masť a zalejeme vodou. Pridáme rascu a kapustu osolíme a okoreníme. Dusíme do mäkka. Nakoniec dochutíme octom.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hríbovo - zeleninová polievočka s haluškami
Najlepší krémeš
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanou pečienkou