Prajeme dobrú chuť :)

Maďarský guláš s domácou knedľou

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 30.03.21

4.55 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Najemno nakrájanú cibuľu a 4 strúčiky cesnaku (na 1kg hovädzieho mäsa) osmažíme do hneda na bravčovej masti, pridáme mletú červenú papriku - aj štipľavú aj sladkú.

  2. Krok 2.

    Premiešame a tiež pridáme 3 lúpané paradajky. Takto si spravíme taký krémový základ. Teraz pridáme na kocky nakrájané hovädzie (predné) mäso.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapekané tortilly
Bolonské špagety
Krémová polievka z ružičkového kelu