Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Maďarský guláš s domácou knedľou

.

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 30.03.21

4.67 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 180 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Najemno nakrájanú cibuľu a 4 strúčiky cesnaku (na 1kg hovädzieho mäsa) osmažíme do hneda na bravčovej masti, pridáme mletú červenú papriku - aj štipľavú aj sladkú.

  2. Krok 2.

    Premiešame a tiež pridáme 3 lúpané paradajky. Takto si spravíme taký krémový základ. Teraz pridáme na kocky nakrájané hovädzie (predné) mäso.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Domáce šišky s džemom a ovocím
Domáci Pribinačik