Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové karé na smotane so zeleninou a cestovinami

.

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.03.21

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky som posolil okorenil a na kačacej masti (môže byť aj bravčová) sprudka opiekol z obidvoch stranách. Orestované plátky dáme na bok.

  2. Krok 2.

    Na tom výpeku som orestoval najemno nakrájanú cibuľu s cesnakom, pridal zeleninu, kyslé uhorky a podlial s vývarom. Ak nemáte vývar tak vodou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hermelín v zemiakovom cestíčku
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Plnený chlieb