Bravčové Karé na prírodno s hráškovou ryžou
Bravčové Karé na prírodno s hráškovou ryžou.
Kuchár/ka: ELA
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.01.21
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 800 g Bravčové karé
- 1-2 PL Bravčová masť
- 1 KS Cibuľa (nadrobno)
- 1-2 strúčik Cesnak (podľa chuti)
- cca 1 PL Múka hladká (na obalenie)
- 1 Konzerva Šampiňóny
- cca 3 dl Vývar (alebo voda)
- 1 PL Horčica plnotučná
- Worcestrová omáčka (podľa chuti)
- Ryža
- Hrášok
- Zelenina mix
Príloha
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mäsko narežeme na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme jemne v hladkej múke a sprudka z oboch strán osmahneme na masti.
-
Krok 2.
Karé vyberieme, do výpeku dáme na jemno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme, mletú papriku, šampiňóny, podlejeme vývarom...
-
Krok 3.
Ďalej pridáme lyžicu plnotučnej horčice, worčestrovej omáčky a vrátime mäsko dusíme do mäkka
-
Krok 4.
Podávame s obľúbenou ryžou... v mojom prípade je to ryža s hráškom a domáca zeleninka. Dobrú chuť