Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Francúzke zemiaky so syrom trochu inak

Neklasická klasika...Francúzske zemiaky .. nepredvarené, na plátky, so smaženou cibuľkou vo vnútri, zapečené so syrom :) ...takto ich máme radi my! :).

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Monika Tománková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 01.12.20

4.6 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Monika Moon-chichi Tománková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Surové zemiaky som nakrájala na plátky, uvarila 2 vajcia, nakrájala 1 klobásu a asi 200g slaniny. Dve nakrájané cibule som osmažila na oleji.

  2. Krok 2.

    Do tukom vymastenej formy som naukladala zemiaky, polovicu cibuľky, soľ, korenie, rasca ..., pridala polovicu nakrájaných surovín...ďalšia vrstva, zemiakov, cibuľka, soľ, korenie, rasca, druhá polovica surovín.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bryndzové halušky
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Cesnaková polievka