Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Špenátové halušky s kuracím mäsom

Špenátové halušky s kuracím mäsom v syrovo cesnakovej omačke.

Kuchár/ka: Lucia Trojanová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 26.09.20

4.87 / 5 (15 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Lucia Trojanová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Z rozmrazeného špenátu, múky, vajec, prelisovaného cesnaku, nastruhaneho zemiaku a soli vypracujeme cesto.

  2. Krok 2.

    Do väčšieho hrnca dáme zovrieť vodu, osolíme ju a pridáme do nej lyžicu oleja. Keď voda zovrie, pretrieme do nej cesto cez sito na halušky. Halušky varíme približne 7 až 10 minút (vyplávajú na povrch).

  3. Celý postup nájdeš SEM



Syrové cestoviny so šunkou a slaninou
Vanilkové rožteky
Tekvicový prívarok, zemiaky a slaninka