Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Rizoto ako zo školskej jedálne

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.09.20

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Ryžu uvaríme podľa návodu.Cibuľu pomixujeme na drobno, prsia nakrájame na drobno a aj mrkvu.

  2. Krok 2.

    Na oleji vo väčšom hrnci osmažíme cibuľu,kým zmäkne a bude sklovita, nie moc dlho.Pridáme mrkvu, opražíme, prídáme mäso, okoreníme, osolíme, pridáme mletú červenú papriku. Popražíme.

  3. Krok 3.

    Pridáme konzervu hrachu AJ SO ŠŤAVOU! Prilejeme trochu vody a dusíme pol hodinu. Nakoniec do hrnca pridáme uvarenú ryžu, riadne premiešame, ešte trošku podlejeme vodou a podusíme. Podávame s nastrúchaným eidamom.



Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Tekvicovo mrkvová polievka
Treska s paradajkovou ryžou