Prajeme dobrú chuť :)

Rizoto ako zo školskej jedálne

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.09.20

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Ryžu uvaríme podľa návodu.Cibuľu pomixujeme na drobno, prsia nakrájame na drobno a aj mrkvu.

  2. Krok 2.

    Na oleji vo väčšom hrnci osmažíme cibuľu,kým zmäkne a bude sklovita, nie moc dlho.Pridáme mrkvu, opražíme, prídáme mäso, okoreníme, osolíme, pridáme mletú červenú papriku. Popražíme.

  3. Krok 3.

    Pridáme konzervu hrachu AJ SO ŠŤAVOU! Prilejeme trochu vody a dusíme pol hodinu. Nakoniec do hrnca pridáme uvarenú ryžu, riadne premiešame, ešte trošku podlejeme vodou a podusíme. Podávame s nastrúchaným eidamom.



Vykostené kuracie stehná na prírodno
Najlepšia bublanina
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom