Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Rizoto ako zo školskej jedálne

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.09.20

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Ryžu uvaríme podľa návodu.Cibuľu pomixujeme na drobno, prsia nakrájame na drobno a aj mrkvu.

  2. Krok 2.

    Na oleji vo väčšom hrnci osmažíme cibuľu,kým zmäkne a bude sklovita, nie moc dlho.Pridáme mrkvu, opražíme, prídáme mäso, okoreníme, osolíme, pridáme mletú červenú papriku. Popražíme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert
Bravčové soté po temešvársky
Jánošíkov tanier