Ingrediencie
Potrebujeme:
- 3 KS Kuracie prsia
- 1 KS Cibuľa
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 1 ČL Červená paprika sladká
- 5 PL Kečup jemný
- 1 strúčik Cesnak
- 2-3 KS Kyslá uhorka (na malé kocky)
- 1 kelímok Smotana na varenie
- 1 PL Múka hladká
- 1-2 hrnček Ryža
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Pripravila som si kuracie prsia, ktoré som nakrájala na menšie kúsky, v hlbšom hrnci som si spenila nadrobno nakrájanú cibuľu, pridala som kuracie kúsky, restujeme asi 3-4 min., pridáme soľ, čierne mleté korenie.
-
Krok 2.
Ďalej mletú červenú papriku a premiešame. Restujeme na miernom ohni, pridáme horčicu, kečup, uhorky a cesnak (na chuť).
-
Krok 3.
Ďalej premiešame a podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Na záver keď je mäsko mäkké, rozrobím si smotanu s hladkou múkou spolu podľa potreby, koľko omáčky chceme, pridáme k mäsu a povaríme cca 3-4 minúty.
-
Krok 4.
Hotovo, nám k tomu najviac chutí ryža + zeleninový šalát. Dobrú chuť