Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hubové rizoto s kuracím mäsom

.

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 06.04.20

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia osolíme a okoreníme. Z obidvoch strán osmahneme na grilovacej panvici na oliv. oleji. Maximálne však 6 min a necháme si ich bokom. Na zvyšnom olivovom oleji orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme ryžu, pridáme kúsok soli, korenia, huby (nadrobno - podľa chuti) v primeranom množstve a spolu orestujeme.

  2. Krok 2.

    Potom pridáme víno a za stáleho miešania varíme, alkohol sa z jedla odparí, potom už len postupne tiež za stáleho miešania podlievať s vývarom kým ryža nebude mäkka.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kura na paprike
Kuracie v zemiakovej placke a šalát Coleslaw
Pečená krkovička, kapusta a knedľa