Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cestoviny s kuracím mäsom na smotane

Moje rodinka si mimo jiné oblíbila například spojení těstovin a kuřecího masa, takže dnes jedna z variací na oblíbené téma ....

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 01.04.20

4.73 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masle necháme speniť cibuľu, vsypeme mäso a zarestujeme. Podlejeme vývarom, pridáme zeleninu a všetko necháme cca 15 minút zľahka prebublávať.

  2. Krok 2.

    Potom pridáme korenie, podľa chuti dosolíme a dochutíme Podravka ochucovadlom, zahustíme hotovú zápražkou a nakoniec zjemníme smotanou. Všetko necháme ešte asi 5 minút prehriať.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Plnené kapustné listy
Vývar s celestínskymi rezancami
Kapustovo mrkvový šalát