Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie prsia plnené šunkou a bryndzou

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 04.03.20

4.56 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bryndzu zmiešame s nasekanou pažítkou alebo jarnou cibuľkou, trocha osolíme a okoreníme. Kuracie prsia nakrájame na rezne, cez fóliu jemne naklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Na každý rezeň dáme plátok šunky a rozotrieme trocha pripravenej prindze. Zrolujeme do kapsičky a uchytíme kraje špáradlom.

  2. Krok 2.

    Na olivovom oleji opečieme pripravené kuracie kapsičky zo všetkých strán. Potom podlejeme kuracím vývarom a dáme ešte na cca 10 minút do rozohriatej rúry trocha zapiecť. Hotové vyberieme, z rúry, do šťavy pridáme trocha masla a šťavu z citróna na zjemnenie chuti.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečené koleno, pečené zemiaky
Kuracie pečienky na červenom víne
Taliansko bulharské rizoto