Prajeme dobrú chuť :)

Hovädzí guláš na pive

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 25.02.20

4.87 / 5 (23 hodnotení)
Príprava: 200 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájame na kocky, obalíme v hladkej múke, sprudka po častiach orestujeme na oleji a vložíme do "pomaláčku" (multifunkčný hrniec). Do výpeku potom vsypeme cibuľu a restujeme pekne do hneda, prisypeme mletú papriku, pridáme pretlak, oboje zarestujeme, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku "odvariť".

  2. Krok 2.

    Všetko vlejeme do hrnca na mäso, pridáme cesnak, chilli papričky, soľ a mleté ​​čierne korenie, prilejeme pivo a dolejeme vývarom, aby bolo mäso ponorené. Uzavrieme a varíme domäkka cca 3 hodinky na vyšší stupeň.

  3. Krok 3.

    Potom vsypeme majoránku, dochutíme soľou a korením, prípadne podľa hustoty môžeme ešte zaprášiť trochou hladkej múkou a potom chvíľu povariť.

  4. Krok 4.

    Podávame s obľúbenou prílohou. U nás tento krát vyhrali cestoviny FUNGHETTO.



Pizza kolieska
Kuracia zmes a cukeťáky z muffinového plechu
Cuketové rolky