Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzí guláš na pive

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 25.02.20

4.87 / 5 (23 hodnotení)
Príprava: 200 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájame na kocky, obalíme v hladkej múke, sprudka po častiach orestujeme na oleji a vložíme do "pomaláčku" (multifunkčný hrniec). Do výpeku potom vsypeme cibuľu a restujeme pekne do hneda, prisypeme mletú papriku, pridáme pretlak, oboje zarestujeme, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku "odvariť".

  2. Krok 2.

    Všetko vlejeme do hrnca na mäso, pridáme cesnak, chilli papričky, soľ a mleté ​​čierne korenie, prilejeme pivo a dolejeme vývarom, aby bolo mäso ponorené. Uzavrieme a varíme domäkka cca 3 hodinky na vyšší stupeň.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bryndzové halušky
Tvarohový koláč s lesným ovocím
Kôprový prívarok