Prajeme dobrú chuť :)

Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.01.20

4.5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Panenku nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme a každé koliesko obalíme do šunky. Opečieme na panvici, každý tak dlho, ako chce mäsko prepiecť. Zemiaky upečieme v rúre klasicky. My k tomu ľúbime brusnicovú omáčku Vitana z obchodu. Kto chce môže si spraviť aj domácu.



Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Francúzsky slaný koláč
Treska so zemiakmi