Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.01.20
4.5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
-   Bravčová panenka
- 1 balenie Šunka (schwardzvalska)
-   Zemiaky (baby)
-   Soľ
-   Čierne korenie mleté
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1. Panenku nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme a každé koliesko obalíme do šunky. Opečieme na panvici, každý tak dlho, ako chce mäsko prepiecť. Zemiaky upečieme v rúre klasicky. My k tomu ľúbime brusnicovú omáčku Vitana z obchodu. Kto chce môže si spraviť aj domácu.