Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčová panenka v schwardzvalskej šunke

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.01.20

4.5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Panenku nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme a každé koliesko obalíme do šunky. Opečieme na panvici, každý tak dlho, ako chce mäsko prepiecť. Zemiaky upečieme v rúre klasicky. My k tomu ľúbime brusnicovú omáčku Vitana z obchodu. Kto chce môže si spraviť aj domácu.



Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Sviečková na smotane
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou