Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pečená krkovička, kapusta a knedľa

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.01.20

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 100 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Mäso dáme variť do vody, pridáme bobkový list, cibuľu v celku a nové korenie. Varíme cca hodinu.

  2. Krok 2.

    2. Kapustu si prepláchneme čistou vodou. Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji a pridáme kapustu. Zalejeme vodou, osolíme a pridáme cukor. podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Podlievame a dusíme cca hodinku. Keď je kapusta mäkká, pridáme nastrúhané zemiaky, tie ju zahustia. Podľa chutí, osolíme, ocukríme. Kapusta musí byť sladkastá.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Slivkové gule
Ovocný šalát
Domáci KINDER mliečny rez