Prajeme dobrú chuť :)

Pečená krkovička, kapusta a knedľa

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.01.20

4.5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 100 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Mäso dáme variť do vody, pridáme bobkový list, cibuľu v celku a nové korenie. Varíme cca hodinu.

  2. Krok 2.

    2. Kapustu si prepláchneme čistou vodou. Cibuľu nakrájame a opražíme na oleji a pridáme kapustu. Zalejeme vodou, osolíme a pridáme cukor. podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Podlievame a dusíme cca hodinku. Keď je kapusta mäkká, pridáme nastrúhané zemiaky, tie ju zahustia. Podľa chutí, osolíme, ocukríme. Kapusta musí byť sladkastá.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Tvarohové tyčinky
Pudingové rezy s kyslou smotanou
Domáci sendvič s perfektnou nátierkou