Prajeme dobrú chuť :)

Španielsky vtáčik trochu inak

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.01.20

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou a dáme odležať do chladničky. V hrnci mäso potom z prudka opečieme a vyberieme z hrnca.

  2. Krok 2.

    vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu,vložíme mäso naspäť a pridáme vývar. Dusíme do mäkka a zatiaľ si na drobno nakrájame párky a uvarené vajcia.

  3. Krok 3.

    Scedíme do druhého hrnca, aby ostala iba šťava, pridáme vajce a párok, zahustíme zátrepkou (voda, hl. múka,červená paprika) a pridáme mäso. Cibuľu vyhodíme, jedlo prevaríme, dochutíme a podávame s tarhoňou.



Paradajková omáčka
Parížske rožky
Skvelý osuch