Španielsky vtáčik trochu inak
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.01.20
4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 KS Cibuľa žltá
- 500 g Bravčové karé
- 3 KS Vajce slepačie
- 2-3 KS Párky
- 3 PL Horčica plnotučná
- 1 balenie Tarhoňa
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou a dáme odležať do chladničky. V hrnci mäso potom z prudka opečieme a vyberieme z hrnca.
-
Krok 2.
vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu,vložíme mäso naspäť a pridáme vývar. Dusíme do mäkka a zatiaľ si na drobno nakrájame párky a uvarené vajcia.