Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
.
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 13.01.20
4.88 / 5 (16 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 5
Zdroj: Štefan Peca Halàsz
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 KS Cibuľa (veľké)
- 3 strúčik Cesnak
- Bravčová masť (ja som použil kačaciu)
- 500 g Kuracie stehná (vykostené)
- na podliatie Vývar
- 400-500 g Ryža
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 1 ČL Červená paprika sladká (podľa chuti)
- 1 štipka Rasca mletá
- strúhaný na vrch Tvrdý syr (eidam, podľa chuti)
- 1 PL Maslo
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cibuľu s cesnakom na drobno som orestoval kačacej masti (môže byť aj bravčová), pridal som na kocky nakrájané vykostené kuracie stehna.
-
Krok 2.
Ďalej som pridal soľ, korenie,troška mletej červenej papriky a troška ml.rasce a podlial to s vývarom.