Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom

Je to klasika ale veľmi dobrá dobrá.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 30.12.19

4.92 / 5 (13 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Štefan Peca Halàsz

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiakové cesto: Nastrúhame zemiaky, osolíme a koreníme. Pridáme cca 2 č l. majoránky, 2 vajíčka, cca 2 strúčiky cesnaku a cca 4- 5 PL hladkej múky a dobre to premiešame.

  2. Krok 2.

    Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Teraz ho obalíme v hladkej múke a hneď na to ho obalíme aj do zemiakového cesta. Vyprážame na dobre rozpálenom oleji alebo na bravčovej masti.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Treska so zemiakmi
Hovädzí guľáš na rakúsky spôsob
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou