Prajeme dobrú chuť :)

Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom

Je to klasika ale veľmi dobrá dobrá.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 30.12.19

4.92 / 5 (13 hodnotení)
Príprava: 55 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Štefan Peca Halàsz

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiakové cesto: Nastrúhame zemiaky, osolíme a koreníme. Pridáme cca 2 č l. majoránky, 2 vajíčka, cca 2 strúčiky cesnaku a cca 4- 5 PL hladkej múky a dobre to premiešame.

  2. Krok 2.

    Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Teraz ho obalíme v hladkej múke a hneď na to ho obalíme aj do zemiakového cesta. Vyprážame na dobre rozpálenom oleji alebo na bravčovej masti.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Šťavnatá živánska
Rýchly linecký koláč s marmeládou
Bravčové rezančeky na zelenine