Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzia roštenka na horčici s ryžou

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.12.19

4.69 / 5 (16 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso z oboch strán naklepať, osoliť a okoreniť, z jednej strany potrieť horčicou. Z oboch strán obaliť v hladkej múke a sprudka orestovať na panvici.

  2. Krok 2.

    Potom mäso naskladať do hrnca (ja som použila papiňák). Vo vzniknutom výpeku orestovať do hneda cibuľu a zarestovat asi 3 lyžice múky, všetko pridať do hrnca, zaliať vývarom tak, aby bolo mäso potopené, uzavrieť a dusiť domäkka. Ja som varila 30 minút (ak nevaríte v papiňáku tak varte 60min).

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špenátový prívarok s vajcom
Švédske mäsové guľky
Lahodný pudingový koláč s kyslou smotanou