Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie na hubách

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 20.11.19

4.92 / 5 (25 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie mäso premiešame v miske s grilovacím korením a neskôr so Solamylom. Dbáme, aby sa všetky kúsky mäsa rovnomerne obalili. Na panvici na troške oleja sprudka orestujeme papriku spoločne s cibuľou a cesnakom a zmes vysypeme do misky. Do panvice prilejeme olej, vsypeme mäso a sprudka ho orestujeme.

  2. Krok 2.

    Potom zastříkneme sójovou omáčkou, premiešame a zalejeme trochou vody. Pridáme scedené šampiňóny a orestovanou zeleninu, premiešame a necháme pod pokrievkou chvíľu prehriať. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Orechový chlieb
Zdravé sušienky, nielen na Vianoce