Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pikantný segedínsky guláš

Segedoš, bez smotany a múky, presne taký, ako ho robievala moja stará mama :).

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 03.11.19

4.83 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso pokrájame na kocky. Pokrájanú cibuľu restujeme vo väčšom hrnci na masti do sklovita. Pridáme mäso, soľ, korenie, mletú červenú papriku, štipku rasce.

  2. Krok 2.

    Restujeme pár minút, stíšime oheň, zakryjeme a dusíme. Mäsko pustí vlastnú šťavu, ale treba dávať pozor a podľa potreby polievať vodou. Keď mäsko zmäkne, pridáme vyžmýkanú kyslú kapustu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Veľkonočná hrudka - videorecept
Zemiakové placky plnené Hermelínom
Sex na tanieri ako výborný koláč