Prajeme dobrú chuť :)

Pikantný segedínsky guláš

Segedoš, bez smotany a múky, presne taký, ako ho robievala moja stará mama :).

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.11.19

4.83 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 8
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso pokrájame na kocky. Pokrájanú cibuľu restujeme vo väčšom hrnci na masti do sklovita. Pridáme mäso, soľ, korenie, mletú červenú papriku, štipku rasce.

  2. Krok 2.

    Restujeme pár minút, stíšime oheň, zakryjeme a dusíme. Mäsko pustí vlastnú šťavu, ale treba dávať pozor a podľa potreby polievať vodou. Keď mäsko zmäkne, pridáme vyžmýkanú kyslú kapustu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ázijské plnené taštičky
Kuracie na hubách
Zemiakové placky plnené kuracím soté