Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakový guláš so špekačkou

Veľmi jednoduché jedlo, hlavne časovo nenáročné a ešte k tomu aj pomerne lacné.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 03.11.19

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cibuľu nakrájame na drobno, zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Cibuľku zľahka orestujeme na oleji, pridáme zemiaky. Osolíme, pridáme korenie a červenú papriku podľa chuti, chvíľu restujeme, premiešame a zalejeme vodou.

  2. Krok 2.

    Voda by mala takmer zakryť zemiaky. Varíme do zmäknutia zemiakov na miernom ohni.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hokkaido krémová polievka
Bravčové na hubách
Pivovarská bašta s cestovinami