Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Mäsové guľky s cestovinou

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.10.19

4.67 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Guličky:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Guličky: Zo zmesi uhnetieme vlhkými rukami malé guľôčky, ktoré zvoľna varíme v mierne osolenej vode asi 15 minút. Potom scedíme, vývar nevylievame, použijeme ho na omáčku.

  2. Krok 2.

    Omáčka:Vo veľkom kastróle na oleji speníme cibuľu, pridáme cesnak, cuketu a mletú papriku a zľahka zarestujeme. Potom pridáme paradajkový pretlak a paradajky, vsypeme cukor a zalejeme asi 250ml vývaru z mäsových guliek.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Rýchly jablkový bochník
Lahodný šalátik, cesnaková bageta