Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové karé na horčicovej omáčke so zeleninou

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 22.10.19

4.82 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Štefan Halàsz

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, nakoreníme a natrieme z jednej strany diónskou horčicou.Pečieme na panvici na masle a olivovom oleji z obidvoch strán maximálne 4 minúty.

  2. Krok 2.

    Potom dáme mäso do alobalu. Na tom výpeku si speníme 2 najemno nakrájané šalotky a 2 strúčiky cesnaku. Potom pridáme mrazenú zeleninu, jemne posolíme a dokoreníme Môžeme pridať 1 ČL horčice a podlejeme s vývarom.

  3. Krok 3.

    Omáčku prevaríme kým zelenina nie je mäkká. Nakoniec pridáme smotanu a zahustíme zemiakovým škrobom. Môžeme pridať aj kúsok masla na zjemnenie.

  4. Krok 4.

    Ako prílohu volíme dobré zemiakové pyré



Kuracie prsia plnené špenátom
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou
Granadir