Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové na hrášku s ryžou

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 30.09.19

4.6 / 5 (20 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso a necháme zatiahnuť. Pridáme papriku, soľ a korenie,podlejeme vodou a dusíme

  2. Krok 2.

    Keď je mäso skoro mäkké pridáme pretlak a hrášok. udusené mäso so šťavou zahustime s múkou rozmiešanou vo vode. Podávame s ryžou. Posypeme najemno strúhaným eidamom

  3. Celý postup nájdeš SEM



Francúzke zemiaky so syrom trochu inak
Brokolicová polievka - Domáca krémová
Francúzsky Quiche