4.52 / 5 (31 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 PL Olej slnečnicový
- 500 g Bravčové karé
- 1 KS Cibuľa
- 3 ČL Červená paprika sladká
- štipka Soľ
- 1 Konzerva Paradajkový pretlak (malá)
- 1 Konzerva Hrášok (malá)
- 200 g Eidam tehla (na posypanie)
- 2-3 PL Múka hladká (na zahustenie)
- 1 balenie Ryža
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso a necháme zatiahnuť. Pridáme papriku, soľ a korenie,podlejeme vodou a dusíme
-
Krok 2.
Keď je mäso skoro mäkké pridáme pretlak a hrášok. udusené mäso so šťavou zahustime s múkou rozmiešanou vo vode. Podávame s ryžou. Posypeme najemno strúhaným eidamom