Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie rizoto so zeleninou a restovanou pečienkou

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.09.19

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Fazuľky uvaríme v osolenej vode do polomäkka, ihneď schladíme v ľadovej vode a prekrojíme. Mrkvu uvaríme v osolenej vode a scedíme. Na oleji necháme zosklovatieť cibuľu, pridáme mäso a zarestujeme.

  2. Krok 2.

    Potom prisypeme mletú papriku, orestujeme, prilejeme vodu, pridáme sojovku, bujón a mletú kurkumu, zakryjeme pokrievkou a necháme zľahka prebublávať. Dochutíme soľou a korením a vlejeme do misy na uvarenú ryžu, premiešame a zaklopíme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Rýchly krehký jogurtový koláč
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Rolované diviačie plece na zelenine