Prajeme dobrú chuť :)

Kurací segedínsky guláš

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.08.19

4.63 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cibuľu nakrájame na jemno a opečieme na oleji do zlatista. Mäsko nakrájame na kocky, kapustu tiež pokrájame aby nebola dlhá.

  2. Krok 2.

    Ku cibuli pridáme mäso a opečieme, kým sa nezatiahne, okoreníme, pridáme papriku a nakoniec vložíme kapustu. Prmiešame poriadne a podlejeme horúcou vodou. Vody dáme podľa toho ako má kto rád, my máme radšej viac šťavy.

  3. Krok 3.

    Dusíme cca 40 minút na miernom ohni. Pripravíme si zátrepku zo smotany, mlieka a múky. Za stáleho miešania vlejeme do segedínu. Necháme prevrieť, dochutíme soľou a máme hotovo.



Karfiolove placky
Venčeky
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom