Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kurací segedínsky guláš

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.08.19

4.67 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cibuľu nakrájame na jemno a opečieme na oleji do zlatista. Mäsko nakrájame na kocky, kapustu tiež pokrájame aby nebola dlhá.

  2. Krok 2.

    Ku cibuli pridáme mäso a opečieme, kým sa nezatiahne, okoreníme, pridáme papriku a nakoniec vložíme kapustu. Prmiešame poriadne a podlejeme horúcou vodou. Vody dáme podľa toho ako má kto rád, my máme radšej viac šťavy.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Krkovička s kyslou kapustou a zemiakmi
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Švédske mäsové guľky