Prajeme dobrú chuť :)

Srnčí guláš s domácou knedľou

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 22.08.19

4.89 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 110 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Peca

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso očistíme (ak je treba) a nakrájame na kocky

  2. Krok 2.

    Nadrobno nakrájanú slaninu opražíme na kúsku oleja, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a pražíme asi 10 minút. Na to vmiešame mäso, opečieme, poprášime mletou červenou paprikou a premiešame.

  3. Krok 3.

    Pridáme pretlak, soľ, korenie, borievky, podlejeme vínom a pri miernej teplote dusíme.

  4. Krok 4.

    Šampiňóny nakrájame na plátky, spolu s rozmarínom pridáme k mäsu a dusíme. Guláš podávame pokvapkaný citrónovou šťavou

  5. Krok 5.

    Ako prílohu som zvolal domácu parenú knedľu. Dobrú chuť



Ľahký kapustový šalát
Marinované rebrá
Losos na masle a smotanové zemiaky