Pizza slimáky
Ni len na párty ale na každú príležitosť sa hodia pizza slimáky z lístkového cesta. Raz dva hotové a vhodné aj k pivečku :).
Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa :
Recept pridaný: 20.08.19
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 plechovka Paradajkový pretlak
- 1 balenie Lístkové cesto
- 100 g Šunka (plátky)
- 100 g Eidam tehla (strúhaný)
- 1 KS Vajce slepačie
- 1/2 Konzerva Kukurica
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1.Listkové cesto si vyvaľkáme. Rúru predhrejeme na 200°
-
Krok 2.
2.Paradajkový pretlak zmiešame s oregánom. Môžeme použiť aj kečup.a potrieme ním vyvaľkané cesto.